tiistai 4. lokakuuta 2016

Alusta polkimille

Miten tämmönen syntyy?




Suurin tarkoitukseni pedaalilaudalle, on lähinnä helpottaa imuroimista... En ole kulkeva, enkä keikkaileva nk.muusikko :)

Pedaltrainista ja muista alan kuohuttavimmista keksinnöistä olen haaveillut, mutta jotenkin omalla kohdalla tuo keksinnön ja hinnoittelun suhde ei ole ikinä täsmännyt. Toki Pedaltrain on mahtava brändi, varmaan helvetin viimeisen päälle tehty ja hyvistä materiaaleista. Silti... Ei minulle. Ehkä joskus, en kiellä sitä!

En muista mistä löysin tähän materiaalit. Todennäköisesti Tokmannin liimalevyä, Bilteman asennusrautoja ja kirppikseltä ostetuja lasten palikoita.

Laitoin silloin haluamani pedaalit vierityste ja mittasin leveyden ja korkeuden. Sama homma virtalähteen kanssa, sille tuli rakennettua erillinen osio yläosaan tätä pedaalilauta viritystä varten.

Puretaan tämä!

 Jonkinsortin johtohelvetti näinkin pienessä laudassa...
 Tästä näkee aika hyvin mikä tämä on
 Siinä on tukiraudat pitämässä tätä kasassa
 Ja maailmasta hinoimmat jalat!

Vol2.


Ei tämä maailman tarkin työ ollut, eikä vaativin. Toisaalta todella hyvin ajanut asiansa. Ja vielä kun sain valita itse värin, joka aika hyvin muistuttaa sitä Seafoam Green väriä. Retro! :D

Loopperi todennäköisesti menee pois ja laitan ne mitä edellisessä postauksessa suunittelin, niin tähän. Keep it simple!

Fiilistely




Tämmöinen joskus löytyi kirpputorilta. Vetoketjun "vetäjänäkin" on plugi tyylinen juttu! Tänne menee pedaalit jota ei käytetä. Yllätytään sit kivasti joskus kun on unohdettu mitä tämä sisältää! Jää kylläkin pieneksi. Joko pitäisi myydä pedaaleja pois, tai hankkia isompi laukku.

En tiedä, luopumisen tuska on kova!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti